vineri, 13 noiembrie 2015

Cand se defecteaza tastatura laptopului?

Cand se defecteaza tastatura laptopului?


Tastatura laptopului se poate strica din mai multe motive unul dintre cele mai frecvent intalnite fiind legat de varsarea lichidelor in tastatura si implicit in interiorul laptopului.
Aceasta este o situatia complexa ce trebuie tratata cu atentie pentru a minimaliza defectiunile si costul aferent reparatiei.

Ce facem cand varsam lichide in laptop?


In primul rand trebuie sa scoateti laptopul din priza, sa stingeti laptopul si sa inlaturati bateria. Important este sa nu incercati sa mai aprindeti laptopul in incercarea de a il testa pentru ca riscati sa il stricati de tot.
Urmatorul pas este sa va duceti la un service de laptopuri unde tehnicienii de acolo iti vor desface laptopul, vor curata laptopul in interior, placa de baza si alte componente la care a ajuns lichidul si iti vor inlocui tastatura.
In momentul in care ati varsat lichide in tastatura, aceasta nu mai poate fi salvata si va trebui cumparata o tastatura de laptop noua.

Alte situatii

Tastatura laptopului se poate defecta si in alte situatii, atunci cand incercati sa il desfaceti sau cineva care nu se pricepe incearca sa il desfaca si la inlaturarea carcasei sectioneaza pamblica ce conecteaza tastatura la placa de baza. Asa ca retineti, daca doriti sa desfaceti laptopul nu uitati ca atunci cand desfaceti carcasa va trebui sa scoateti atent pamblica pentru a putea detasa tastatuara.
La Goldnet Service gasesti si tastatura laptop si iti asiguram si inlocuire tastatura laptop in pretul tastaturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu