marți, 8 decembrie 2015

Instalare sistem operare Windows (Xp,Vista,7,8,10 etc )

instalare windows
Asiguram serviciul profesional de instalare a sistemului de operare Windows, Linux sau altul. Instalarea sistemului de operare si a driverelor costa 75 de lei la sediul Goldnet Service iar pentru clientii care nu au timp sau nu doresc sa vina la sediul pentru a rezolva, putem trimite un tehnician la domiciliu in intervalul de timp stabilit de comun acord in prealabil. Veti achita in plus doar o taxa de deplasare de 25 de lei insa nu va veti deplasa din confortul caminului dumneavoastra.

Cum alegi sistemul de operare potrivit?

Daca nu stii ce sistem de operare sa alegi noi iti vom face recomandari bazate pe configuratia laptopului si iti vom propune cele mai avantajoase optiuni. Unul dintre cele mai populare sisteme de operare la ora actuala este Windows 7, lansat de Microsoft in 2009 fiind precedat de Windows Vista. Sistemul de operare Windwos 7 are mai multe versiuni Windows 7 Home Basic / Windows 7 Home Premium / Windows 7 Professional / Windows 7 Enterprise / Windows 7 Ultimate / Windows Thin PC iar noi o vom instala pe cea mai potrivita in functie de configuratie si activitatile pe care le veti intreprinde de pe acel latpop.

Configuratie minima pentru Windows 7

Pentru ca laptopul dvs sa ruleze corespunzator sistemul de operare Windows 7, este necesar ca laptopul dvs sa fie echipat cu un procesor minim dual core (desi merge si pe single core insa trebuie compensat prin memorie ram mai mare iar rezultate nu sunt garantate) si minim 2 Gb memorie RAM. Orice alta configuratie inferioara va creea probleme iar laptopul ar putea sa se miste sacadat in anumite programe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu