duminică, 30 octombrie 2016

Cat de ieftine sunt calculatoarele second hand?

Ce facem atunci cand nu avem un buget suficient pentru a cumpara un calculator nou? Apelam la varianta calculatoarelor second hand. Dar stim cu adevarat cat de ieftine sunt acestea comparativ cu cele noi?

In acest articol vom face o comparatie simpla intre 2 calculatoare, unul nou altul second hand, ambele cu o configuratie similara.
Sa luam un calculator nou cu procesor core2duo, 4gb memorie ram si un hard disk de 500mb la 800 de lei sau sa cumparam un calculator second hand cu aceeasi configuratie, dar la un pret de 400 de lei?
Diferenta de pret este evidenta si este un factor ce ar convinge pe multi sa aleaga un calculator second hand.


Avantaje si dezavantaje! De unde cumparam?
Calculatoarele second hand sunt evident, folosite. Acest aspect nu este o problema decat in cazul persoanelor care au o problema cu folosirea lucrurilor second hand. Chiar daca este folosit, un astfel de calculator, cumpara din locul potrivit, functioneaza la fel de bine ca unul nou.

Pentru a ne asigura ca nu vom avea si dezavantaje, va trebui sa alegem cu grija vanzatorul de la care decidem sa cumparam. Recomandat este sa apelati la magazinele care sunt specializate pe comercializarea de calculatoare sh, fie magazine dedicate fie un service de calculatoare care se ocupa si cu vanzarea de calculatoare sh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu